Целюліт, як з ним боротися?

Дата публикации: 07.05.2013
Дата обновления: 06.04.2023

В наших магазинах з’явилися нові товари фірми Relaxan, чому хочу зупинитися саме на них, тому що це антицелюлітні товари для жінок.

Більшість дівчат та жінок зрозуміють мої хвилювання щодо свого зовнішнього вигляду, особливо напередодні літа, пори відпусток та морів, коли хочеться виглядати струнко і привабливо. Взимку у більшості організм спрацьовує на накопичення певних запасів, які осідають в наших сідничках та збільшених об’ємах талії. Я це, звичайно, пояснюю ще й і певною лінню, тому що трішки розслабляєшся і дозволяєш собі більше солодощів, менше рухаєшся, бо день маленький і, звичайно, постійно себе заспокоюєш, що до літа ще далеко і ще встигнеш скинути набрані лишні кілограми.  Але, нажаль, виявляється це не так легко зробити....

Взимку певні зміни у фігурі та лишню вагу можна скорегувати та приховати одягом, а вже з настанням тепла, ти ж не будеш ходити вдягнений в сто речей - спекотно та негарно. Тому постало питання не лише як скинути лишні кілограми, але й як позбутися цилюліту? Почну одразу з того, що до цього питання потрібно підходити комплексно: харчування, фізичні вправи та допоміжні засоби.

Зупинюся на допоміжних засобах - це антицелюлітні шорти різної довжини та майки Релаксан. Як Ви розумієте, працюючи в цьому магазині і отримавши такий товар, то першими покупцями стали ми - співробітники, не могли встояти перед спокусою стати стрункішими. Тому пишу з власного досвіду використання та відгуків своїх колег.

Вироби дуже приємні до тіла, не парять та не викликають дискомфорту. Шорти кожен може обрати, відповідно до своїх проблемних місць: якщо у Вас виникли проблеми лише в області стегон, то Вам достатньо моделі до коліна, якщо проблемні зони є в області талії, то можна обрати шорти з завищеною талією або взагалі лосини. Є також майки, які  крім того, що створюють ефект втягування рельєфів фігури, також діють як антицилюлітні вироби. Целюліт підступний з ним важко, але потрібно боротися.

Не буду писати, щоб не виглядало як реклама, що носіть їх постійно та не знімайте взагалі, ні, напишу, що носити ці антицилюлітні вироби постійно не потрібно і не бажано, особливо в ночі (взагалі заборонено).  Всі повинні розуміти, що одягнувши шорти чи майку Ви одразу стрункими не станете потрібно докласти й певних фізичних зусиль та дієтологічних. 

Я вдягаю шорти на пробіжку або на фітнес, тоді ефект неймовірний, я відчуваю масаж в усіх зонах - ногах, стегнах та талії (я брала модель Антицеллюлитные шорты ниже колена с завышенной талией Fitness Top арт.123, FarmaCell Италия). Моя співробітниця, яка теж купила собі шорти, порадила мені використовувати перед вдяганням будь-який антицилюлітний крем і шкіра дійсно стала приємна і ніжніша на дотик.

Бажаю всім, хто почав свою війну за красу та стрункість - терпіння і ще раз терпіння!

В магазинах «Ваше Здоров’я» великий вибір антицилюлітних товарів та інших товарів для краси та здоров’я – це Дарсонваль «Корона», аплікатори Ляпко, різноманітні масажери, гімнастичні м’ячі, тренажери, зволожувачі повітря, ортопедичні подушки та ще безліч інших корисних пропозицій.



Комментарии к статье


Вам также может быть интересно

Обзор антицеллюлитных изделий
Обзор антицеллюлитных изделий
Для борьбы с апельсиновой коркой, жировыми отложениями и другими кожными дефектами, вызванными целлюлитом, специалистами были разработаны специальные корректирующие изделия.
27.05.2015
Подробнее
Развернуть